Barion Pixel
Back

Maszk grafikájának elkészítése

BloomTex maszkjainak egyik különlegessége, hogy a maszk eleje egyben van, így bármilyen egybefüggő mintát, feliratot logót is el lehet helyezni a maszk elején.

Az alábbiakban néhány fontos információt olvashatsz a maszk grafikájának elkészítéséről. Ezt praktikus vagy Adobe illustrator vagy Adobe photoshop vagy Corel Draw nevű programban összeállítani. Ezek hiányában Sai vagy Paint studio is jó lehet, azonban színhelyességet ezesetben garantálni nem tudunk.

A maszkok megvásárlása után a felhasználói fiókban letölthetővé válik a szabásminta. Minden méret külön file-ban található.

Gyerek, M, L, XL méretek közül lehet választani. Árban nem különböznek, azonban a hibásan leadott méretért felelősséget nem vállalunk! Így kérlek minden esetben ellenőrizd leadás előtt a grafika pontos méretét.

S-gyerek-meret : 184 x 144 mm

M-normal-meret : 208 x 160 mm

L-nagy-normal-meret : 225 x 170 mm

XL-nagy-normal-meret : 224 x 176 mm

A maszkokat tartalmazó file pontosan ugyanakkora munkalapra legyen elhelyezve amekkora a letöltött file, illetve a fenti méretek. Ettől eltérni nem érdemes. A maszk megszerkesztett grafikája körül keretet,teret hagyni nem szükséges!

A file megnyitásakor egyetlen maszk-M ( vagy egyéb méret ) nevű görbe látszik elméletileg. PS-ben megnyitva nincs a görbének kitöltése.

Ennek körvonala 3 px! Ezt a körvonalat még akkor sem szabad megváltoztatni ( se színében se vastagságában ) ha fekete hátteret szeretnénk tenni a maszkra.

Érdemes magát a görbét duplikálni, és az eredeti görbét legfelső layerként lezárva hagyni.

A duplikált görbével tudunk dolgozni, akár vágómaszkot létrehozni, akár színezni, feliratokat elhelyezni a görbén belül.

” Görbe eltolása ” segítségével érdemes segédvonalat készíteni magadnak, -7mm beállítással, ez a rész NE tartalmazzon olyan grafikát amit fontosnak találsz megjeleníteni a maszkon. Logot, feliratot stb. Ez a 7mm lesz a kvázi kifutó a grafikádon. Ide fog esni a varrás valamint a maszk tűzése.

A grafika beállítása után mindenképp ellenőrizd, hogy a maszk szélén megvan e a legfelső rétegen a fekete 3 pixeles körvonal. Ez a lézervágónak fontos, ha nem szeretnéd, hogy szabadjára engedje a fantáziáját és random szabja ki a maszkjaidat.

Ha elkészültél a maszkoddal az alábbi pontokat pontosan követve mentsd el azt!

  • CMYK színmód beállítása
  • PDF,JPEG,EPS kiterjesztésben mentsd el!
  • a file neve a következő formában szerepeljen! megrendelés_száma_méret_darabszám.kiterjesztés ( pl.: #3123_M_50db.pdf )
  • az elkészült file-t google driveba feltöltve vagy kisebb fájlok esetén a megrendelés visszaigazolására válaszüzenetben küldd el nekünk. NE külön üzenetként, így könnyebben ne tudjuk azonosítani a rendelésed.

Megrendelésed a grafika elküldésétől számított első nyomási napon kerül nyomtatásra.

Ezután maximum 3 munkanapon belül elküldjük a varrodába ahonnan közvetlen neked fogjuk küldeni maximum 10 munkanapon belül.

1000 db megrendelése fölött kérlek rendelés előtt érdeklődj telefonon a pontos elkészülési időről, akkor már mi is látjuk mikorra tudnánk beilleszteni a nyomási rendbe a rendelésed.