Bérnyomtatás

10 .000 Ft

Kategória:

Nyomtatás hossza

Textil ismertető jele ( szín, típus stb. ) , ami alapján be tudjuk azonosítani

A feltöltött képeket tartalmazó mappa nyilvános linkje:

Quantity

Leírás

Bérnyomtatás esetén a minimum nyomtatási mennyiség műszál esetén 5 méter. A befűzés miatt minden esetben + 1,5 méter textil szükséges a nyomtatandó mennyiségen felül!

Plusz igénybevehető szolgáltatások:

  • Amennyiben a textil nem dudára tekerve érkezik méterenként 50 forint tekercselési díjat számolunk fel.
  • Vásznak esetében érdemes ( nem kötelező ) hőkezelni a textilt, ennek felára 100 ft/m. A nem hőkezelt textil zsugorodhat. Ha tartalmaz a grafika fekete szöveget, körvonalat szellemképesedhez hőpréselés során.
  • Rugalmas textilek speciális papír használata esetén méterenként +200 ft/m. ( nem kötelező, szebb, élesebb nyomatot eredményez )
  • Amennyiben a textil szélessége kevesebb mint 160 cm, de teljesen kifuttatott mintára van szükség +200 ft/m. ( ha keskenyebb a textil és lelóg róla a nyomat utólag kiszámlázzuk ezt az összeget, vagy vágjuk a grafika szélét. Nyomás előtt megpróbálunk telefonon egyeztetni. )

Bérnyomás szolgáltatásunkat úgy tudod igénybe venni:

  • ha az adott héten pénteken megérkezik a nyomni kívánt alapanyag ( minimum 75% polyester ) legalább 2 colos ( 5cm ) dudára feltekerve.
  • ha péntek délig megérkezik a számlánkra a bérnyomtatás ellenértéke ( kiállított előre utalásos áfás számla alapján )

PAMUT TEXTILEK ESETÉN BÉRNYOMTATÁS MINIMUM 50 KG-TÓL !!! Tesztnyomásra hozott textil esetén nincs lehetőség, valamint nem vállaljuk a felelősséget ha a textil alkalmatlansága miatt a nyomat kikopik!