Textilnyomtatás Természetes anyagokra

2 .700 Ft

A feltüntetett ár tartalmazza a textilt és annak kikészítési költségét is, de a nyomtató festékfogyasztását nem*.

Végre nálunk is elérhető a pamut, viscose, len és egyéb növényi eredetű természetes szálú textilek digitális nyomtatása.

Amit érdemes tudni rólunk és a nyomtatási technológiánkról:
– Saját, modern gépparkunk van, így a nyomtatás és az utókezelés is nálunk történik egy helyen
– Gyors átfutási idő, akár néhány nap alatt elkészül
– A textilek speciális kezelésen esnek keresztül, amivel tovább fokozzuk a színek élénkségét és a nyomatok ellenálló-képességét
– Nincs minta mennyiségi megkötés, a rendelt mennyiségre akármennyi mintát kérhetsz**
– Megbízhatóság és szakértelem
– Akár 1m- től is rendelhető a Linberry.hu -nál

Többet szeretnél tudni miért is éri meg minket választani ?
Keress minket elérhetőségeink valamelyikén : Kapcsolat
Bővebb információk lentebb

Quantity

Textil árak nyomtatás nélkül

Az alábbi listában szereplő árakra csupán a nyomtató festék költsége kerül kiszámításra, amit minden esetben egyedileg kalkulálunk a nyomtatót vezérlő programban.

TextilAlapanyag ár ( Ft / m )ÖsszetételGrammsúly / m2Nyomtatott szélességKikészítés
Darázs2420 Ft100% CO240 gr145 cmFehérített
Egyfalas ( Single Jersey )2890 Ft95% CO , 5% Elastane200-210 gr152 ± 2 cmElőkezelt, Fehérített
Flanel2590 Ft100% CO180 gr145 cmElőkezelt, Fehérített
Futter3080 Ft95% CO , 5% Elastane230 gr155 cmElőkezelt, Fehérített
Háromfalas bolyhozott3840 Ft100% CO320 gr155 cmElőkezelt, Fehérített
Interlock2640 Ft100% CO190 gr140 cmElőkezelt, Fehérített
Lawn2220 Ft100% CO90 gr145 cmElőkezelt, Fehérített
Len-Pamut szövet3140 Ft65% CO, 35% Len230 gr145 cmElőkezelt, Fehérített
Len-Viscose szövet2370 Ft85% Viscose, 15% Len110 gr145 cmElőkezelt, Fehérített
Len vászon Új3340 Ft100% Len185 gr145 cmElőkezelt, Fehérített
Percale Új2350 Ft100% CO120 gr145 cm ( rendelésre akár 180cm )Előkezelt, Fehérített, Sanforizált
Poplin stretch2470 Ft95% CO , 5% Spandex110 gr145 cmElőkezelt, Fehérített
Sávoly3300 Ft100% CO250 gr145 cmElőkezelt, Fehérített
Szatén Új3250 Ft100% CO ( fényes felület )120 gr155 ± 2 cm ( rendelésre akár 180cm )Előkezelt, Fehérített, Sanforizált
Tetra1990 Ft100% CO140 gr140 cmFehérített
Vászon basic2230 Ft100% CO140 gr145 cmElőkezelt, Fehérített, Sanforizált
Vászon heavy Új2630 Ft100% CO180 gr156 ± 2 cmElőkezelt, Fehérített, Sanforizált
Viscose Jersey2370 Ft96% Viscose, 4% Spandex180 gr145 cmElőkezelt, Fehérített

*Mi az a festék költség?

Az új kalkulációnkat a lehető legköltséghatékonyabb módon találtuk ki, miszerint minden költséget tartalmaz már az anyag, csupán a nyomtatónk tényleges festékfogyasztása befolyásolja a méterárat.
A festék fogyasztás között akár 700%-os eltérés is lehet 1-1m között. Ennek oka, hogy a nyomtatónk magas dpi számmal dolgozik ( NEM 360×360 és hasonlók ) és ráadásul 8 színnel, így a komplexebb minták pl. fénykép nagyon sok festéket vesznek fel, de cserébe a minőség is elképesztő.

**Grafika, Minta követelmények

Lehetőségetek van a BloomTexnél anyagainkból egyedi méteráru nyomtatására küldött grafikával.
Nálunk nincs megkötés, hogy az egyes mintákból minimum hány métert kel nyomtatnod, így akár egy teljes kollekció mintadarabjai költséghatékony elkészíthetőek.
Amennyiben sok rövid mintát kell nyomtatnunk, úgy annyi megkötésünk van, hogy ezeket 3-5 méter hosszú fájlokba kell összeszerkesztetni, de ezen belül akár 20cm- enként is más lehet a minta.

A grafikát abban az esetben ha nem vektorgrafikus képformában külditek ( eps, pfd-de nem photoshopból importált!) csak JPEG-ben vagy TIF-ben tudjuk elfogadni. PNG, GIF stb. formátumú grafikai anyaggal nem tudunk dolgozni!!

A küldött alapanyag a jó minőség érdekében minimum 150 de inkább 300 DPI felbontású legyen.
Amennyiben fektetési rajzot küldtök úgy a saját dolgotok megkönnyítése érdekében érdemes a varrásráhagyást rászerkeszteni a grafikai anyagra.
Ha a megrendelt anyagra párnát, panelt, szabásmintát szeretnél kérni, úgy kérlek nézz utána melyik alapanyagunk milyen széles ( Áraink menüpontban feltüntetve a nyomtatási szélesség) 150 cm széles alapanyagra maximum 140 cm szélességben szerkessz fektetési rajzot/panelt/stb. Ezzel megakadályozhatod hogy a nyomatod széle szegett szélre essen.

A grafikai anyag szerkesztésekor kérlek használj CMYK színmódot és a mintákat, grafikai elemeket pontosan akkorára méretezd amekkorán az anyagon látni szeretnéd ( zsugorodás is beleszámolva ) . Rendelés előtt színegyezés miatt érdemes próbanyomatot kérni RGB és CMYK-ba állított grafikával is,hogy pontosan olyan színű nyomatot kapj amilyet szeretnél
Ha folyóméterben szeretnél rendelni (pattern, terülőminta, végtelenített minta, stb) méterárut akkor kérlek 1 egységnyi mintát szerkessz meg! ( erről itt is olvashatsz: Pattern készítés) Ez kisebb méretű is és nyomtatáskor is sokkal könnyebben használható számunkra.

Semmilyen leadott grafika esetében nem vállalunk felelősséget a grafikai anyag minőségéért. Ez esetben csak és kizárólag nyomathiba esetén él a garancia, minden a grafikában található elem mérete tőled függ. Mi ezeket nem fogjuk állítani, méretezni, átszínezni stb.

Abban az esetben ha velünk szeretnéd megszerkesztetni a grafikát számíts rá, hogy jogvédelem alatt álló minták/igény esetében nem fogjuk elvállalni a grafikai szerkesztést. Jogvédett minták esetében minden felelősség téged terhel, ezeknek a használata kapcsán. A szerkesztési felár nettó 10.000 ft/óra ami utólag kerül kiszámlázásra.

Mit jelent, hogy előkezeltek a textilek?

A digitális textilnyomtatás esetében a textileket alkalmassá kell tennünk a speciális festék “befogadására”. Az általunk használt nyomtatási technológia ( festékrendszer ) nem követeli meg az előkezelést, de mi továbbra is szeretjük a maximumot kihozni a gépeinkből, így a kezeléssel még szebb színeket és erősebb kötést tudunk létrehozni a felvitt festék és a textil szálai között.
Minden a kezeléshez használt komponens legalább Oeko-tex ( I -es termékosztály ! ) tanúsítvánnyal, de némelyik még GOTS tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Miért 25m -től rendelhető ?

Nálunk valóban 25m-től rendelhető a természetes eredetű textilek nyomtatása, ami a gyártásból adódó leeső részek és a gyártástechnológia miatt szükségszerű.
A kis vásárlókra is gondoltunk így akár 1m -től is rendelhető a nyomtatás a Linberry.hu -nál .
Minőségben semmilyen eltérés sincs.

Moshatóak a textilek, esetleg folyamatosan fakulni fognak?

Az általunk nyomtatott természetes és polyester szálú textilek egyaránt moshatóak, ajánlottan 30°C -on.
A korábban említett kezelés, a jó minőségű textil és a speciális festék együttesen minimálisra csökkentik a fakulás esélyét. Esetenként az első mosást követően tapasztalható minimális fakulás, illetve a textil felületének használatból eredő bolyhosodása keltheti ezt az érzetet.

Grafikám jó kezekben lesz?

A válaszunk : igen.
Hagyományosan a legtöbb nyomtatós cég e-mailben, pendrive-on stb. kéri a grafikát. Nálunk kizárólag valamilyen felhő alapú megosztón keresztül lehet grafikát küldeni, ami egyrészt gyorsabb és egyszerűbben aktualizálható, másrészt biztonságosabb nekünk és a megbízónknak is.
A küldött grafikákat kizárólag a nyomtatás idejére tároljuk a nyomtatást vezérlő belső szerver gépen, továbbá a grafikákat nem ellenőrizzük csak a nyomtatókat vezérlő programba küldjük, ahol egy már raszterizált képet látunk.

A küldött mintákkal kapcsolatos jogi felelősségvállalás minden esetben a megbízót, megrendelőt érinti. A küldött grafikákra semmilyen jogi felelősséget sem vállalunk.

Jogi nyilatkozat

A nyomtatandó grafikák esetében semmilyen jogi felelősséget sem vállalunk, annak minden jogi következménye a megrendelő felelőssége, így rendeléskor kérlek ezt vedd figyelembe.
A nyomtatandó grafikát csupán a nyomtatás időtartalmára található meg eszközeinken, de a nyomtatást követően ezt automatikusan töröljük, illetve javasoljuk a sikeres teljesítést követően a Grafika elérhetőségének visszavonását.

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:
14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) ………
b) …….
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;