Egyedi Asztalterítő

Digitálisan nyomtatott asztalterítők készítése rövid határidővel már 1db-tól.
Élénk színek és rendkívüli tartósság jellemzi a szublimációs technikával nyomtatott textileket, így asztalterítőink is hosszútávon lesznek képesek ellátni a feladatukat.

A kiválasztott fehér alapszínű textilt bármilyen digitális formában meglévő grafikával meg tudjuk nyomtatni ( cmyk színmód ).
Egyedi asztalterítők 30°C -on moshatóak, gyűrődésre az egyes textilfajták különbözőképpen hajlamosak.

Kategória:

Leírás

Egyedi terítőinket ajánljuk céges rendezvényekre, esküvőkre, családi összejövetelekre, vásárokra.

Terítőink szegve érkeznek hozzátok, a grafika leadásakor 1,5 cm varrásszélességet érdemes a grafika szélein hagyni.

Az egyedi terítő megrendeléséhez a mi jelenlétünk szinte nem is kell. A textiljeink általános szélessége 145-150 cm. A terítőnek használható anyagaink a legördülő listából kiválaszthatóak. A csúszkával személyre szabhatod a terítőd méretét, valamint feltöltheted a grafikát tartalmazó linket.
Kérlek tartsd szem előtt, hogy a terítőre szánt mintát minden esetben pontosan méretre igazítva kell leadni, CMYK színmódban.

A terítőt pozicionálhatod úgy is, hogy csak a lelógó részen legyen minta. Ez esetben az asztalod méreteit vedd alapul a minta elkészítésekor, és vedd számításba, hogy fel fogja venni az asztallap szélességét a terítő.

Terítő anyagaink kiválasztásakor ügyeltünk rá, hogy olyan textileket válogassunk össze, melyek nem gyűrődnek és nem kényesek.

Mosási útmutató: Alapvetően 40 fokon általános mosásban mosható. A foltos textilt vegytisztítóban tudják tisztítani. Vasalni fonák oldalon, alacsony hőfokon lehetséges.

Terítők nagyméretű mintázására a digitális nyomtatáson kívül még a szitázás a legelterjedtebb megoldás.

Milyen esetekben ajánlott a digitális nyomtatás:
- ha színátmenetek vannak a grafikában ( pl. fotó, festmény, háttérszín stb. )
- kis és nagyobb mennyiségben egyaránt amennyiben nem 1-2 színű a teljes nyomtatás
- ha a terítő teljes felületét nyomtatni kell meghatározott ( kivéve ha van mód kelmefestésre )
- ha fontos a színhűség
- ha megismételhetőségre van szükség ( minden alkalommal ugyanazok a színek )
- ha fontos a pontosság ( tintasugaras technológia miatt pontosabb vonalvezetés )

Milyen esetekben ajánlottabb a szitázás :
- már meglévő színes textil esetében
- egyszerű minta csupán néhány színnel
- nagy darabszám ( a szitázásnak lényegesen magasabb a járulékos költsége a szitakeret, szitafeszítés, szitavilágítás miatt , hiszen mintánkként újabb és újabb előkészített szitára van szükség )
- elfogadott pontatlanság ( előfordulhatnak illesztési pontatlanságok, vagy nem megfelelő feszítésből adódó hibák, illetve akár szitaszövet hibák )

Amennyiben kifejezetten kültéri felhasználásra keresel nyomtatható terítő megoldást, úgy mi is a viaszos vásznat ajánljuk, ami nálunk ( még ) sajnos nem nyomtatható, de bármelyik displayes cég képes arra nyomtatni.