EGYEDI FÉNYKÉPES MÉTERÁRU

2.990 Ft

Kategória:

Kérlek válassz anyagot *

Kérlek állítsd be a megvásárolni kívánt mennyiséget *

Kérlek filefeltöltőn keresztül linkeld be a grafikát (google drive, dropbox, stb.)

Amennyiben velünk szeretnéd összeállíttatni a grafikát kérlek válassz elrendezést

Mennyiség

Leírás

Lehetőségetek van a BloomTexnél egyedi fényképes méteráru rendelésére is.
Ez annyit jelent, hogy kis mennyiségben is 0.5 métertől 24.5 méterig elkészítjük az általatok küldött fényképekkel akár általad montázsolt, akár csak a fényképeket/rajzokat elküldve általunk autómatikusan összerendezett nyomtatott méterárut.

A küldött alapanyag ha te montázsolod a jó minőség érdekében minimum 150 de inkább 300 DPI felbontású legyen.

Méteráru esetében a teljes szélesség ( de maximum 160 cm ) kerül megnyomtatásra.

Minnél roszabb a képek minősége, annál több képet érdemes tenni egy folyóméterre. Minnél több képpel dolgozunk, annál apróbbak lesznek a képek.

Egyedi fényképes méteráru esetében csak az anyagot kapod meg, ebből könnyű szerrel készíthetsz párnahuzatot, ágytakarót, függönyt, szoknyát, sálat a tanárnéninek ballagásra, teritőt stb.

Semmilyen leadott grafika esetében nem vállalunk felelősséget a grafikai anyag minőségéért. Ezesetben csak és kizárólag nyomathiba esetén él a garancia, minden a grafikában található elem mérete tőled függ. Mi ezeket nem fogjuk állítani, méretezni, átszinezni stb.

Abban az esetben ha velünk szeretnéd megszerkesztetni a grafikát számíts rá, hogy jogvédelem alatt álló minták/igény esetében nem fogjuk elvállalni a grafikai szerkesztést. Jogvédett minták esetében minden felelőség téged terhel, ezeknek a használata kapcsán.

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:
14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) ………
b) …….
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

Ennek fényében kérlek, hogy fontold meg a megrendelésedet!