Egyedi mintás mosható szájmaszk

500 Ft + √Āfa

Mit érdemes tudnod az egyedileg készített maszkjainkról?

– A maszkot √ļgy fejlesztett√ľk ki, hogy teljes fel√ľlet√©n nyomtathat√≥ legyen √©s m√©gis t√∂k√©letesen k√∂vesse az arcod form√°j√°t.
– T√∂bb m√©retben is rendelhetŇĎ ( S-gyerek, M-normal, L-nagy-normal, XL-nagy )
– 2 r√©tegŇĪ kivitel : Poly + Pamut :

  • ( Poly ) K√ľlsŇĎ nyomtatott r√©teg : 120 gsm s√ļly√ļ, sŇĪrŇĪ sz√∂v√©sŇĪ enyh√©n v√≠zlepergetŇĎs anyag , 100% polyester √∂sszet√©tel,
  • ( Pamut ) BelsŇĎ feh√©r Pamut r√©teg : 180 gsm s√ļly√ļ , sanforiz√°lt ( elŇĎavatott ) , 100% pamut v√°szon anyag,

– √Āll√≠that√≥ f√ľlre akaszt√≥ t√∂bbf√©le sz√≠nben ( fekete, feh√©r. 5 000 db f√∂l√∂tt egyedi sz√≠nek )
– 60 ¬įC -on moshat√≥, nem bolyhosodik √©s nem fakul a nyomat
– a nyomat nem kitapinthat√≥ √©s nem k√©pez plusz r√©teget a maszk fel√ľlet√©n
– elk√©sz√ľl√©si idŇĎ mennyis√©gtŇĎl f√ľggŇĎen √°ltal√°ban 4-10 munkanap

Rendel√©s elŇĎtt nagy mennyis√©gn√©l ( 1000 db f√∂l√∂tt ) k√©rhetsz saj√°t grafik√°s minta darabot, vagy e-mailben k√©rheted a pr√≥ba mintasorunk kik√ľld√©s√©t, mely 5 munkanapig √°ll rendelkez√©sedre, ezut√°n k√©rlek juttasd vissza sz√°munkra.

S√°vos √°raink :
30 db -t√≥l : 1.150 Ft + √Āfa / db
50 db -t√≥l : 1.000 Ft + √Āfa / db
100 db -t√≥l : 850 Ft + √Āfa / db
200 db -t√≥l : 800 Ft + √Āfa / db
500 db -t√≥l : 700 Ft + √Āfa / db
1.000 db -t√≥l : 650 Ft + √Āfa / db
2.000 db -t√≥l : 600 Ft + √Āfa / db
5.000 db-t√≥l : 550 Ft + √Āfa / db
10.000 db-t√≥l : 500 Ft + √Āfa / db

Maszkjaink k√©rhetŇĎek egyenk√©nt BOPP tasakba csomagolva, ig√©ny szerint r√©sz√ľnkre megk√ľld√∂tt vonalk√≥ddal, felirattal ell√°tva. Ennek k√∂lts√©ge a darab√°r 10%-a.

Az √°rak nem tartalmazz√°k az esetleges grafikai szerkeszt√©s k√∂lts√©g√©t! Ezt k√ľl√∂n k√©rheted, minimum 5000Ft + √Āfa / grafika. Amennyiben nagyon sok v√°ltoztat√°s van a maszkra ker√ľlŇĎ mint√°n az √°r elt√©rhet!

A v√°s√°rl√°s ut√°n a maszkok szab√°smint√°ja let√∂lthetŇĎ, vagy e-mailben a rendel√©s visszaigazol√°sa ut√°n max. 1 √≥r√°n bel√ľl elk√ľldj√ľk a teljes m√©retsort. A k√©sz grafik√°kat a rendel√©s visszaigazol√≥ e-mailre v√°lasz√ľzenetben k√©rj√ľk elk√ľldeni vagy a lev√©lbe beillesztve vagy drive mapp√°ba felt√∂ltve. A file nev√©nek minden esetben tartalmaznia KELL:#rendelesiszam_meret_darabszam.kiterjeszt√©s. Pl.: #1234_M_20db.pdf

A k√∂vetkezŇĎ le√≠r√°s r√©szletesen bemutatja hogyan √©rdemes a maszkok grafik√°j√°t megszerkeszteni.

Maszk grafikájának elkészítése

A megrendelt darabsz√°mon bel√ľl a m√©retek v√°ltozhatnak. Minden esetben k√©rj√ľk a grafikai f√°jl nev√©ben felt√ľntetni a maszk m√©ret√©t.
A grafikai fájl fizikai méretén, vagy a rajzlap méretén módosítani nem ajánlott!!!

Kategória:
Quantity

Leírás

Mi√©rt nem lehet sz√≠nes belsŇĎ r√©teggel k√©rni ?

A maszkok belsŇĎ r√©tege minden esetben feh√©r√≠tett textil, nem haszn√°lunk semmilyen festett ( sz√≠nezett ) anyagot, mert sok esetben gyenge minŇĎs√©gŇĪ a fest√©s,¬† nincs megfelelŇĎen r√∂gz√≠tve √©s szerint√ľnk nem lenne t√ļl hasznos ha fest√©k r√©szecsk√©ket l√©legezn√©l be m√≠g a maszkot haszn√°lod.

Maszkokkal kapcsolatban nincsenek konkr√©t √©s egy√©rtelmŇĪ aj√°nl√°sok, de k√ľlf√∂ldi laborok √©s tudom√°nyos int√©zetek tesztjei alapj√°n fejlesztett√ľk ki azt a r√©tegrendet melyet haszn√°lunk a BloomTex maszkjain√°l.