Egyedi Textil Nyomtatás - Polyester

Kategória:

Leírás

Lehetőségetek van a BloomTexnél anyagainkból egyedi méteráru rendelésére.
Ez annyit jelent, hogy kis mennyiségben is 1, vagy 3 métertől 39.5 méterig elkészítjük az általatok küldött grafikával nyomtatott méterárut.

A grafikát abban az esetben ha nem vektorgrafikus képformában külditek ( eps, pfd-de nem photoshopból importált!) csak JPEG-ben vagy TIF-ben tudjuk elfogadni. PNG, GIF stb. formátumú grafikai anyaggal nem tudunk dolgozni!!

ELFOGADOTT FORMÁTUMOK: EPS, PDF, JPEG, TIF!

A küldött alapanyag a jó minőség érdekében minimum 150 de inkább 300 DPI felbontású legyen.
Amennyiben fektetési rajzot küldtök úgy a saját dolgotok megkönnyítése érdekében érdemes a varrásráhagyást rászerkeszteni a grafikai anyagra.
Ha a megrendelt anyagra párnát, panelt, szabásmintát szeretnél kérni, úgy kérlek nézz utána melyik alapanyagunk milyen széles ( Áraink menüpontban feltüntetve a nyomtatási szélesség) 150 cm széles alapanyagra maximum 140 cm szélességben szerkessz fektetési rajzot/panelt/stb. Ezzel megakadályozhatod hogy a nyomatod széle szegett szélre essen.
Lehetőség van a textil teljes felületű nyomtatására, amiről elérhetőségeink valamelyikén is tudsz érdeklődni.

A grafikai anyag szerkesztésekor kérlek használj CMYK színmódot és a mintákat, grafikai elemeket pontosan akkorára méretezd amekkorán az anyagon látni szeretnéd. (Rendelés előtt színegyezés miatt érdemes próbanyomatot kérni RGB és CMYK-ba állított grafikával is,hogy pontosan olyan színű nyomatot kapj amilyet szeretnél)
Ha folyóméterben szeretnél rendelni (pattern, terülőminta, végtelenített minta, stb) méterárut akkor kérlek 1 egységnyi mintát szerkessz meg! ( erről itt is olvashatsz: https://bloomtex.eu/pattern-keszites/) Ez kisebb méretű is és nyomtatáskor is sokkal könnyebben használható számunkra.

Semmilyen leadott grafika esetében nem vállalunk felelősséget a grafikai anyag minőségéért. Ez esetben csak és kizárólag nyomathiba esetén él a garancia, minden a grafikában található elem mérete tőled függ. Mi ezeket nem fogjuk állítani, méretezni, átszínezni stb. , kivéve ha a leadott grafika meghaladja a nyomtatási szélességet, mert ebben az esetben a nyomtatásvezérlő program automatikusan lecsökkenti a méretét, vagy ha ez nem történne meg akkor minden a gyártáskor felmerült plussz költség a megrendelőt terheli, ezért kiemelten fontos, hogy a grafikát az adott textil nyomtatási szélességéhez igazítsd.

Abban az esetben ha velünk szeretnéd megszerkesztetni a grafikát számíts rá, hogy jogvédelem alatt álló minták/igény esetében nem fogjuk elvállalni a grafikai szerkesztést. Jogvédett minták esetében minden felelősség téged terhel, ezeknek a használata kapcsán. A szerkesztési felár nettó 10 000 ft/óra ami utólag kerül kiszámlázásra.

Polár 300 és Wellsoft ( flannel fleece ) textilek esetében nincs mód fényképekkel ellátott grafika rendelésére. Amennyiben ilyen típusú anyagra fényképekkel ellátva lenne szükséged, azt fényképes takaróként tudod megrendelni. Megértésed köszönjük.

Jogi nyilatkozat

A nyomtatandó grafikák esetében semmilyen jogi felelősséget sem vállalunk, annak minden jogi következménye a megrendelő felelőssége, így rendeléskor kérlek ezt vedd figyelembe.
A nyomtatandó grafikát csupán a nyomtatás időtartalmára található meg eszközeinken, de a nyomtatást követően ezt automatikusan töröljük, illetve javasoljuk a sikeres teljesítést követően a Grafika elérhetőségének visszavonását.

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:
14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) ………
b) …….
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

Ennek fényében kérlek, hogy fontold meg a megrendelésedet!