Etna

3 700 Ft + Áfa

Elfogyott

100% PE
145 cm textil szélesség 140 cm nyomtatási szélesség

435 gr/m2

A textilt 3 hetes vállalási idővel nyomtatjuk

Kategóriák: , Címke:

Leírás

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban. Vegytisztítás és fehérítő használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható. Vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott. Vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban

Figyelem! A textil alap színe natúr. 
Az Etna egy vastag, nehéz szövet. Több rétegben gyenge háztartási gép egészen biztosan nem viszi el. Minden esetben érdemes 90+ tűvel varrni, esetleg farmer/bőrvarró cérnát használni a varrásakor. Az Etna könnyen szabható, egyáltalán nem foszlós anyag. Varrása sem igényel különösebb kézügyességet, nem nyúlik, nem csúszik a gép alatt.

Etna nevü textilünk a bútorszövetek közé sorolható. Vastagabb szálai kimondottan jól mutatnak kanapéhuzatként, székpárnaként.
Belül laminált, így könyebb varrni, nem foszlik. Kopásállósága 50 000 ciklusban garantált.
A textil alap színe natur/bézs ( erről bővebben itt olvashatsz ) . Nyomtatónk nem használ fehér színeket, így a minta a textilen sötétebb, melegebb árnyalatú lesz mintha fehér anyagra lenne nyomtatva.

Amennyiben Etna nevű anyagunkból nagyobb mennyiséget szeretnél vásárolni mint a weboldalon megrendelhető 39,5m úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.
Az árlistában feltüntetett árak nettó árak! Az anyag felhasználásának csak a képzeleted szabhat határt, mindazonáltal összegyűjtöttünk számodra néhány tippet, hogy ezt a fantasztikus anyagot mennyi mindenre tudod használni

Ötletek a Etna textil felhasználására