Flannel fleece ( Wellsoft )

3 400 Ft + Áfa

100% microPES
155 cm textil szélesség 145 cm nyomtatási szélesség
300 gr/m2
A textilt egy hetes vállalási idővel nyomtatjuk
Kategóriák: , Címke:
A nyomtatandó ( és arra előkészített ) grafikát, kérjük egy felhő alapú fájlmegosztó szolgáltatóhoz feltöltetni.
Elfogadott megosztók: - Google Drive - Dropbox - OneDrive - Amazondrive
NEM Elfogadott megosztók: - Mammutmail - Toldacuccot - Imgur - Regisztációhoz kötött fájl elérések - WeTransfer
A feltöltött képeket tartalmazó mappa nyilvános linkje:
Quantity

Leírás

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban. Vegytisztítás és fehérítő használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható. Vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott. Vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban

Figyelem! Az anyag jellegéből adódóan nyomás közben számos hibára hajlamos, ezért a minőségi cseregarancia erre az anyagra NEM vonatkozik. Rendkívül könnyen szöszölődő anyag, érdemea a porszívót kéznél tartani.
A wellsoft ( flannel fleece ) rendkívül szöszölődik, így vagy mosni érdemes a kiszabott darabokat varrás előtt ( nem megy össze! ) Vagy interlock-al zárni a textil szélét, hogy ne legyen tele a helység apró fehér szöszökkel. Varrni nem könnyű az anyagot. Nyúlik, csúszik, a hosszú szálaktól alig látni hol fut a varrat.

A flannel fleece a legpuhább anyagunk. Hosszú szálai vannak mindkét oldalán, a színoldal enyhén csillogó , egységes hosszú szálakból áll. A nyomási technológiából adódóan ( szublimáció ) a textil hosszú szálainak csak a 2/3- van megnyomtatva. Így a minta a textil simításakor torzul, míg ha visszasimítjuk a szálakat az eredeti irányba visszaáll. Az anyag hátoldala fehér marad, felárért természetesen azonos vagy teljesen más mintával megnyomtatható, de tudni kell, ezesetben kizárólag terülőminta nyomtatható az anyagra.

Amennyiben Flannel fleece nevű anyagunkból nagyobb mennyiséget szeretnél vásárolni mint a weboldalon megrendelhető 39,5m úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.
Az árlistában feltüntetett árak nettó árak! Az anyag felhasználásának csak a képzeleted szabhat határt, mindazonáltal összegyűjtöttünk számodra néhány tippet, hogy ezt a fantasztikus anyagot mennyi mindenre tudod használni

Ötletek a flannel fleece textil felhasználására