Outdoor

3 300 Ft + Áfa

Elfogyott

100% PE
160 cm textil szélesség 155 cm nyomtatási szélesség
240 gr/m2
A textilt 3 hetes vállalási idővel nyomtatjuk
Kategóriák: , Címke:

Leírás

[/vc_column_text]

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban. Vegytisztítás és fehérítő használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható. Vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott. Vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban

Figyelem! Az anyag könnyen foszlik! Varrni interlock-al a legkönyebb, szegni minden esetben szükséges, kivéve ha égetve/lézervágva van a textil  széle.
[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]
A Minimatt vastagabb szálakből szőtt vászon. Varrása egyszerű. Foszlása miatt érdemes minden esetben valamilyen módon varrattal vagy hővel zárni a textil széleit.

hamarosan

Amennyiben Minimatt nevű anyagunkból nagyobb mennyiséget szeretnél vásárolni mint a weboldalon megrendelhető 39,5m úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.
Az árlistában feltüntetett árak nettó árak! Az anyag felhasználásának csak a képzeleted szabhat határt, mindazonáltal összegyűjtöttünk számodra néhány tippet, hogy ezt a fantasztikus anyagot mennyi mindenre tudod használni

Ötletek a Minimatt textil felhasználására