Próbanyomat

750 Ft

Egy vagy Több textilre szeretnéd ugyanazt a nyomtatást?

Pantone színskálát vagy Saját grafikád nyomtassuk textilre?
Quantity

Leírás

Bármely alapanyagunkra lehetőségetek van próbanyomatot kérni az általatok küldött grafikából, vagy az általunk biztosított pantone listával, amely alapján a grafikátok színét pontosan be tudjátok állítani.

A nyomtatónk RGB-ben nyomtat így az RGB színkóddal készített grafikák lesznek a legszínűbbek nyomtatva (ennek ellenére érdemes. mennyiségi rendelés előtt RGB-ben és CMYK-ban is próbanyomatot kérni, hogy biztosan a megfelelő színt kapd végeredményül ).

Arra érdemes számítani, ha pasztell színeket használsz, 30-40%-al állítsd mélyebbre a színt, mert egyes anyagokon elvész a halvány nyomat.

A próbanyomatok 30×30 cm méretűek és 500 ft az áruk egységesen minden alapanyagra.
A próbanyomatok minden esetben ugyanazzal a nyomtatóval vannak nyomtatva mint amivel a végleges méterárú lesz.

A próbanyomatok esetében kiválaszthatod hogy a pantone listánkat szeretnéd e anyagra nyomtatni ( melyet a fenti linken letölthetsz digitálisan is, hogy az alapján tudd szerkeszteni a grafikai anyagod ) vagy saját grafikát küldenél. Ezt egy file megosztóra feltöltve(mammutmail,wetransfer és társaik törlik a tartalmat így ezek sok esetben nem megfelelőek!) tudod eljuttatni részünkre a file megosztó által generált link segítségével ( google drive, dropbox, stb )