Próbanyomat

750 Ft

A gyorsabb átfutási idő érdekében a megújult “Mintakép és technikai adatok” típusú próbanyomatokat készleten tartjuk és a rendelést követő 1-2 napon belül át is adjuk a futárszolgálatnak.
Választható típusok:
– Mintakép és technikai adatok : 500 Ft / db
– Pantone Színlista : 750 Ft / db
– Saját ( küldött ) grafika : 750 Ft / db

Természetes anyagok esetében is lehetőség van 1m Pantone színlista, vagy 1m Saját grafika próbanyomtatására ” Textilnyomtatás Természetes anyagokra” ajánlatkérésen keresztül tehetsz meg. Természetes anyagoknál feltüntetett árra csak a nyomtató tényleges festékfogyasztását nem tartalmazz.

Polyester, vagy Természetes textil

Egy vagy Több textilre szeretnéd ugyanazt a nyomtatást?

Pantone színskálát vagy Saját grafikád nyomtassuk textilre?
Quantity

Leírás

Bármely alapanyagunkra lehetőségetek van próbanyomatot kérni az általatok küldött grafikából, vagy az általunk biztosított pantone listával, amely alapján a grafikátok színét pontosan be tudjátok állítani.

Arra érdemes számítani, ha pasztell színeket használsz, 30-40%-al állítsd mélyebbre a színt, mert egyes anyagokon elvész a halvány nyomat.

Küldött grafika esetén a próbanyomatok 30×30 cm méretűek és 750 ft az áruk egységesen minden polyester alapanyagra.
A próbanyomatok minden esetben ugyanazzal a nyomtatóval vannak nyomtatva mint amivel a végleges méteráru lesz.

A próbanyomatok esetében kiválaszthatod hogy egy mintakép + technikai adatokat típust, vagy saját grafikát küldenél. Ezt egy file megosztóra feltöltve(mammutmail,wetransfer és társaik törlik a tartalmat így ezek sok esetben nem megfelelőek!) tudod eljuttatni részünkre a file megosztó által generált link segítségével ( google drive, dropbox, stb )