Saját fotó után nyomtatott takaró

7.990 Ft

Kategóriák: ,

Kérlek válassz anyag típust *

Kérlek válassz méretet *

Kérlek filefeltöltőn keresztül linkeld be a grafikát vagy a ZIP-be csomagolt fényképeket (google drive, dropbox, stb.)

Kérlek válassz elrendezést, ha ZIP file-ban küldesz képet ( "centerframe" esetén nevezd azt a képet "center.jpeg"-nek amit középre szeretnél tenni)

Mennyiség

Leírás

A grafikai alapanyagot/képet stb. valamelyik file megosztó alkalmazáson keresztül érdemes belinkelni a megrendeléshez. ( dropbox, google drive, stb. lehetőség szerint NE wetransfer és hasonlók ahonnan automatikusan törlődik pár napon belül a file. )

 Nagyszülőknek, szülinapra, karácsonyra, csak úgy szeretnél valami igazán személyeset adni ajándékba?  Akkor ezt a terméket Neked találtuk ki!

Töltsd fel minőségű fényképed/fényképeid, fotó montázsod, válaszd ki a méretet és az anyag típust és mi rányomtatjuk neked legkedvesebb családi fotódat, gyermeked rajzát, stb. textilre majd egy puha, ölelnivaló takarót varázsolunk belőle!

Ha Photoshopban szerkeszted meg a képet kérlek mikor létrehozod a dokumentumot a következő beállításokat használd: Szélesség: 130 vagy 90 cm , hosszúság: 110 vagy 200 cm felbontás minimum 300 DPI ( képpont/hüvelyk ).

A grafikát  csak JPEG-ben tudjuk elfogadni. TIF, PNG, GIF stb. formátumú grafikai anyaggal nem tudunk dolgozni!!

A fényképes takaró baba ( 90×110 cm ) és felnőtt ( 130×200 cm ) méretben,  2 féle anyagra érhetőek el.

Semmilyen leadott grafika esetében nem vállalunk felelősséget a grafikai anyag minőségéért. Ezesetben csak és kizárólag nyomathiba esetén él a garancia, minden a grafikában található elem mérete tőled függ. Mi ezeket nem fogjuk állítani, méretezni, átszinezni stb. Kérlek, ha fényképet küldesz, minden esetben győződj meg róla, hogy a képek jó minőségűek! Ezeket mi ellenőrizni NEM fogjuk!

Abban az esetben ha velünk szeretnéd megszerkesztetni a grafikát számíts rá, hogy jogvédelem alatt álló minták/igény esetében nem fogjuk elvállalni a grafikai szerkesztést.

Válaszd ki milyen sablon alapján szeretnéd ha elrendeznénk a szigorúan ZIP-be tömörített képeidet, és mi egy autómata program segítségével összerendezzük őket.

Maximum 300 képet tudunk a takaróra tenni, természetesen minnél több a kép annál apróbbak lesznek a nyomaton is.
Egy takaróra minimum egy képet tudunk tenni. Minden esetben a Te döntésed hány képet szeretnél a takaróra tenni. A program autómatikusan fogja akkorára nagyítani a képeket, hogy teljesen belepjék a takarót.

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:
14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) ………
b) …….
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

Ennek fényében kérlek, hogy fontold meg a megrendelésedet!

A takaró hátlapja minden esetben egyszínű polár.

A leadott anyagokra jogi és minőségbeli felelősséget nem vállalunk, ha rossz minőségű a kép, az adott minőségben fogjuk megnyomtatni. A grafika minőségét illetően reklamációt, garanciát és visszafizetési kötelezettséget nem vállaunk. Egyedi termék esetén mi a terméket nem tudjuk másnak vagy akár saját felhasználásra értékesíteni. Megértéseteket köszönjük!

 

A termékek elkészítési ideje minimum 15-20 munkanap.