SZATÉN

3.190 Ft

100% poliészter
150 cm
85 gr/m2
Kategória: Címkék: , ,

Kérlek állítsd be a megvásárolni kívánt mennyiséget *

Kérlek válassz mintát *

Mennyiség

Leírás

Klasszikus 100% poliészter szatén csillogó felületével igen feltűnő nyomat készülhet rá. Akár metál hatású nyomat is. Kiváló mosásállóság. Könnyen kezelhető anyag. A nyomat a vasalást fonákon vasalva kiválóan tűri.

85gr/m2-os pehelykönnyű anyag. A szatén sajátossága hogy foszlik, így varrásnál mindenképpen ajánlott szegőt, lock-ot használni, illetve stretch vagy 70-es tűvel ajánljuk varrni, a sűrű szövés miatt akaratlanul sérülhet a minta vastag tűvel történő varrás esetén.

 

A szatén kisker ára nyomtatással együtt nettó 3190 Ft/m.

A szatén anyagunk nettó nagyker ára minimum 25 m vásárlása esetén 2800 Ft/m. Nagykereskedelmi mennyiség esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és egyedi linket fogunk készíteni neked a részletekkel, amin könnyedén meg tudod majd rendelni a terméket.

A feltüntetett árak nettó árak, a nem ÁFA alanyok számára alanyi adómentes számlát állítunk ki.
ÁFÁ-s számla igényedet a megrendelés véglegesítésekor jelezheted.

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban, vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott.

Szárítógép és vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban ( ez gyakorlatilag a mértéktől függ mindkét esetben )

Az anyag felhasználásának csak a képzeleted szabhat határt, mindazonáltal összegyüjtöttünk számodra néhány tippet, hogy ezt a fantasztikus anyagot mennyi mindenre tudod használni: