WELLSOFT ( flannel fleece )

3.590 Ft

100% MICROpes
150 cm
310 gr/m2

Kérlek add meg a megvásárolni kívánt mennyiséget *

Kérle válassz mintát *

Mennyiség

Leírás

A BloomTex wellsoft anyaga csupán a közérthetőség miatt szerepel wellsoftként, a valóságban egy flanel fleece nevű anyag, ami sokkal puhább, csillogóbb és kicsit hoszabb szálú anyag mint a valódi wellsoft. Akárcsak a polárt ezt is főként takaróknál használják.

A wellsoft ha varrást tekintünk az egyik legkellemetlenebb anyag. Rugalmas is, szöszöl is, csúszkál is. A szegélyek varrását mindenképpen lock-al, ennek hiányában cikcakkal javasoljuk. Érdemes az anyagból készült takarót stb vagy ferdepánttal szegni vagy fedlappal összevarrva kifordítva elkészíteni.

 

A flannel fleece anyag kisker ára nyomtatással együtt nettó 3590 Ft/m.

A flannel fleece anyagunk nettó nagyker ára minimum 25 m vásárlása esetén 3200 Ft/m. Nagykereskedelmi mennyiség esetén kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot és egyedi linket fogunk készíteni neked a részletekkel, amin könnyedén meg tudod majd rendelni a terméket.

A feltüntetett árak nettó árak, a nem ÁFA alanyok számára alanyi adómentes számlát állítunk ki.
ÁFÁ-s számla igényedet a megrendelés véglegesítésekor jelezheted.

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban, vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott.

Szárítógép és vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban ( ez gyakorlatilag a mértéktől függ mindkét esetben )

Az anyag felhasználásának csak a képzeleted szabhat határt, mindazonáltal összegyüjtöttünk számodra néhány tippet, hogy ezt a fantasztikus anyagot mennyi mindenre tudod használni: