DIGITÁLIS TEXTIL NYOMTATÁS | MÉTERÁRU WEBÁRUHÁZ

Információk ->

Bejelentkezés

Regisztráció

Neved (szükséges)

E-mail címed (szükséges)

Tárgy

Üzenet

Előre
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!
MEGNYÍLT LEGNAGYOBB ÜZLETÜNK A KÁLVIN TÉRNÉL!
USACANDY
KIRÁLYI PÁL UTCA 13/b
Webáruház Rendelés Leállás
A karácsonyi megnövekedett forgalom és hirtelen készletváltozások miatt sajnos nem tudjuk maradéktalanul teljesíteni a webáruházon keresztül érkező rendeléseket, így ez időre átmenetileg szünetel a webshopos vásárlás. Várható újra nyitás : 2018.01.05

Továbbra is szeretettel várunk mindenkit üzleteinkben.

Kellemes Ünnepeket Kívánunk
Weboldalunk Cookie -kat használ a látogatói forgalom figyeléséhez.
Az oldalon való böngészéssel hozzájárul a sütik használatához.
Hordozós Kabát Vásárlói tájékoztató

Kérjük olvassátok el ezt a rövid tájékoztatót a Hordozóskabátokkal kapcsolatban.

Hordozóskabátjainkat minden leadott megrendelést követően Egyedileg készítjük el, nem tartunk raktáron előre elkészített hordozós kabátokat.
Megkérünk mindenkit, amennyiben Hordozós kabátot rendel bizonyosodjon meg róla, hogy a "Hordozós kabát mérete" részben látható adatok alapján a számára megfelelő méretet választja.

Az elmúlt időszakban több esetben is jelezték számunkra, hogy a kabát "mégse lett jó méretű" és szeretnék a kabát díjmentes cseréjét, amit Méltányossági alapon díjmentesen biztosítottunk is. Viszont a továbbiakban NEM áll módunkban az ilyen típusú hibákra hivatkozva cserélni, visszafizetni a kabátokat.
Amennyiben a kabát méretei lényegesen eltérnek az adott mérethez tartozó táblázatban szereplő méretektől, akkor természetesen díjmentesen újra gyártjuk.

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:

14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) ………
b) …….
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;
A fenti törvényi hivatkozás az Üzletszabályzatunkban is megtalálható.