Fényképes takaró

5 .490 Ft

Nincs olyan alkalom, amire nem lenne tökéletes meglepetés egy egyedi fényképes takaró.

Késztermékeink egyedi megrendelés alapján készülnek így elkészítési idejük is változó lehet.
A fényképes takarók várható elkészülésének dátumai a Gyártási Információk oldalon találjátok

Saját fényképeiddel nyomtatott takarót szeretnél, de nem szeretnél órákat tölteni a képek elrendezésével?
Nálunk akár 150-300 képet is kérhetsz takaródra csupán néhány mozdulattal:

1. Válaszd ki a takaró kivitelt
2. Válaszd ki a takaró méretét
3a. Gyűjtsd össze fényképeid ( jpg formátumban ) egy felhő alapú megosztóba
( google drive, dropbox, onedrive stb. ) vagy
3b. Töltsd fel felhő tárhelyünkbe a .zip formátumba csomagolt képeidet
4. A megosztóba feltöltött mappához készíts megosztható linket,
amit beillesztesz a lentebbi “Feltöltött képeket tartalmazó mappa linkje” részbe
5… és már mehet is a kosárba
6. A rendelés feldolgozását követően e-mailben elküldjük a nyomtatás mintaképét, amin ellenőrizheted a képek helyzetét és méretét. A módosításra 24 óra áll rendelkezésre.

Nem szerepel a neked tetsző textil, vagy kívánt méret a listában ? Lépj velünk Kapcsolatba , hiszen gyártóként szinte bármire tudunk megoldást.

Újdonság : Takaróink mostantól többféle kivitelben is elérhetőek, valamint a nagyobb méretek esetében szabadon megadhatod mekkora méretű takarót szeretnél.

Választható takaró kivitelek

A nyomtatandó képeket kérjük egy felhő alapú fájlmegosztó szolgáltatóhoz feltöltetni és a mappa hozzáférését biztosítani számunkra. Vagy lehetőség van 1 db .zip fájl feltöltésére.
Elfogadott megosztók: - Google Drive - Dropbox - OneDrive - Amazondrive
NEM Elfogadott megosztók: - WeTransfer - Mammutmail - egyéb fájlküldő szolgáltatások
Vagy

Képeket tartalmazó Fájl feltöltése .zip formátumban, vagy 1 db .jpg kép

Fájl feltöltése

  Takaró hátlapja

  Választható Polár hátlap színek
  Vasárnap 12:00-ig leadott rendeléseket szerdán nyomtatjuk! A csütörtök 12:00-ig leadott rendeléseket vasárnap nyomtatjuk! Nyomtatást követően kezdjük meg a takaró elkészítését, ami általában 1-3 munkanapot vesz igénybe
  Quantity

  Leírás

  Nagyszülőknek, szülinapra, karácsonyra, csak úgy szeretnél valami igazán személyeset adni ajándékba?  Akkor ezt a terméket Neked találtuk ki!

  Gyűjtsd össze legjobb fényképeid, gyermeked rajzait, kedvenc csapatod képeit, képként elmentett szövegeket stb. A grafikai alapanyagot/képet stb. valamelyik file megosztó alkalmazáson keresztül linkeld be  a megrendeléshez. ( dropbox, google drive, stb. , ahonnan pár nap elteltével sem törlődik a fájl. ) Fontos, hogy minden esetben “A link birtokában bárki megtekintheti” opcióval osszuk meg a fájlokat, hiszen csak így fogjuk tudni letölteni. Lehetőség van saját felhő tárhelyünkre is feltölteni a képeket .zip formátumban, innen a rendelés teljesítését követően töröljük a feltöltött fájlokat. Feltölthető max. méret 100Mb.

  Ha Photoshopban szerkeszted meg a képet kérlek mikor létrehozod a dokumentumot a következő beállításokat használd: Szélesség pl: 140  , hosszúság pl: 200 cm felbontás minimum 150 DPI ( képpont/hüvelyk ), de ha kevés képed van  célszerű minél nagyobb felbontású és DPI számú képet, grafikát keresni.

  A grafikát  csak JPEG-ben tudjuk elfogadni.

  A fényképes takarók többféle méretben és kivitelben is elérhetőek.

  A leadott grafika esetében nem vállalunk felelősséget a grafikai anyag minőségéért. Ez esetben csak és kizárólag nyomathiba esetén él a garancia, minden a grafikában található elem mérete tőled függ. Mi ezeket nem fogjuk állítani, méretezni, átszínezni stb. Kérlek, ha fényképet küldesz, minden esetben győződj meg róla, hogy a képek jó minőségűek és megfelelő orientációjúak ( álló/fekvő )! Ezeket mi ellenőrizni NEM fogjuk!

  Abban az esetben ha velünk szeretnéd megszerkesztetni a grafikát számíts rá, hogy jogvédelem alatt álló minták/igény esetében nem fogjuk elvállalni a grafikai szerkesztést.

  Maximum 300 képet tudunk a takaróra tenni, természetesen minél több a kép annál apróbbak lesznek a nyomaton is.
  Egy takaróra minimum egy képet tudunk tenni. Minden esetben a Te döntésed hány képet szeretnél a takaróra tenni. A program automatikusan fogja akkorára nagyítani a képeket, hogy teljesen belepjék a takarót.

  A takaró hátlap színe csak a 2 rétegű polár takaró esetében választható.

  Képek ajánlott száma

  • Baba takaró – 90×110 cm – babacsomagba, babakelengyébe, ajándékba, emlékbe akár a kisgyermek születési adataival. ( képek ajánlott száma: 10-25 )
  • Gyermek takaró – 110×140 cm – 2-3 éves kortól 7-8 éves korig ajánljuk. Akár kedvenc mesefigurát is tudunk a képek közé keverni. ( képek ajánlott száma 10-50 )
  • Normál takaró – 140×200 cm – Klasszikus felnőtt méretű takaró. ( képek ajánlott száma 10-75 )
  • Maxi takaró – 230×240 cm – Nagy méretű takaró több helyen tűzve. Kizárólag két oldalas polár kivitelben rendelhető, hosszabb elkészítési idejű termék. ( képek ajánlott száma 30-150 ) nem választható 1 kép és nem választható a centerframe elrendezés
  • Választható méretű takaró – max.:280×280 cm – bármilyen méret rendelhető 140cm-s szélesség és 280 cm szélesség között, ám mivel ez egyedi elbánást igényel, így külön termékként található meg a palettán. ( képek ajánlott száma 50-300 )  nem választható 1 kép és nem választható a centerframe elrendezés

  Takaró kivitele

  • 2 oldalas polár: egyszínű hátlappal varrott polár takaró. Minden méretben elérhető.
  • Sima polár: egy réteg polár takaró körbe szegve. max 140x200cm-s méretben érhető el
  • Sima wellsoft: egy réteg puha wellsoftból készült takaró rollnizva. max 140 x 200cm-s méretben érhető el

  Mintakép tájékoztató

  A fényképes takaró és huzat termékek esetében az elküldött képek alapján elkészítjük a nyomtatás mintaképét.
  Maga a mintakép valóságos méretben ábrázolja a grafikák minőségét és méretét, továbbá a mintakép alapján lehetőség van az egyes képek felcserélésére is díjmentesen max. 6-8 db kép-ig.
  Fontos, hogy a mintakép kiküldését követően 24óra áll rendelkezésre annak módosítására válasz e-mailben, 24 óra elteltével a mintaképet elfogadottnak tekintjük és Automatikusan bekerül a gyártásba.
  Előnézeti kép / Mintakép kiküldéséről sms tájékoztatást is küldünk, így nem tudunk kifogást elfogadni amennyiben a megrendelő figyelmét elkerülte a mintakép kiküldése. Lehetőségeinkhez ( e-mail cím, telefonszám ) mérten minden elkövettünk a hatékony tájékoztatás végett.

  Takaró elrendezése

  A takaró előnézeti képét minden esetben elküldjük e-mailben a megrendelésnél általad megadott címre. Egy környi változtatás a takaró elrendezésén díjmentes, így kérlek egy körbe írd össze ha cserélni szeretnél képeket egymással. Akár a file-k nevét ha leírod, hogy mit mivel cseréljünk ki, akár az okostelefonnal vagy paint nevű programmal bekarikázod és összenyilazod melyiket szeretnéd kicserélni egymással, akár automatikusan újragenetálni szeretnéd a képet, erre van lehetőséged. Úgy takarót, hogy nem engedélyeztettük veled, nem fogunk legyártani. Így kérlek amennyiben lehetőséged van rá, a lehető leggyorsabban válaszolj az e-mailre, hogy mit módosítsunk.

  Minden további variálás 1500 ft-ba kerül amely utólag kerül kiszámlázásra.

   

  Elrendezések:

  • “Centerframe” : egy központi kép körül helyezkednek el a kisebb méretű képek. A központi kép kb 50×70 cm +- méretű. Ennél az elrendezésnél központi képnek érdemes álló képet választani, vagy olyan fekvő képet aminél nem baj, ha levágjuk a két oldalát. A központi képet, abban az esetben ha nekünk kell összerendezni kérlek nevezd át “CENTER”-nek
  • “Mozaic” : A legkedveltebb és legszuperebb elrendezés. Teljes egészében igazodik a képek arányaihoz, Kisebb-nagyobb képek vegyesen szerepelnek az elrendezésben. Profi stúdióképekkel 15-20 darabnál nem használnék többet, elvesznek a részletek. Szabadtéri képekből bátran rátehető 50-300 db kép is. Minél több kép kerül a takaróra, annál kisebbek lesznek a képek, ezzel együtt annál rosszabb minőségű képek is elhelyezhetőek a takarón, élvezhető lesz a minőségük. Ha kevés képet vagy 1-2 képet szeretnél a takaróra tenni, akkor viszont érdemes az eredeti forrás file-t használni. Ha igényel retust akkor kérlek minimum 150 de inkább 300 DPI-ben mentsd ki.
  • “Zigmozaic” : A zigmozaic egy nagyon mutatós elrendezés, ugyanakkor elég komoly hátulütői vannak. A ferde vonalak miatt minden kép széle levágásra kerül. Ezt az elrendezést csak akkor ajánljuk, ha a takaróra kerülő összes kép szereplői a kép mértani közepén helyezkedik el. Így nem maradnak le fejek, fél arcok, fél testek stb.
  • “Picture grid” : négyzetes elrendezés. Fontos hogy a képek száma osztható legyen, ellenkező esetben ismételni kell képet vagy törölni. Többnyire azonos orientációjú képeket érdemes használni, mivel négyzetes elrendezés ezért mindegyik kép ugyanakkora helyre van beszorítva.

  Takaró árak

  Kivitel Méret Ár
  1 rétegű polár
  90×110 5.490
  110 x 140 6490
  140 x 200 8990
  1 rétegű wellsoft
  90 x 110 6990
  110 x 140 7990
  140 x 200 11990
  2 rétegű polár
  90 x 110 8990
  110 x 140 11990
  140 x 200 14990
  240 x 230 45990
  Egyedi maxi 54990
  1 réteg polár + 1 réteg serpa
  90 x 110 12990
  110 x 140 14990
  140 x 200 19990

  Tematikus takarók a fenti árakon kívül +5.000 Ft szerkesztési díjat is tartalmaznak

  Vásárlási tájékoztató

  A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül. Fontos tudnod: 14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek. 29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát a) ……… b) ……. c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak; Ennek fényében kérlek, hogy fontold meg a megrendelésedet! A leadott anyagokra jogi és minőségbeli felelősséget nem vállalunk, ha rossz minőségű a kép, az adott minőségben fogjuk megnyomtatni. A grafika minőségét illetően reklamációt, garanciát és visszafizetési kötelezettséget nem vállalunk. Egyedi termék esetén mi a terméket nem tudjuk másnak vagy akár saját felhasználásra értékesíteni. Megértéseteket köszönjük!