Fényképes takaró

Nincs olyan alkalom, amire nem lenne tökéletes meglepetés egy egyedi fényképes takaró.

Késztermékeink egyedi megrendelés alapján készülnek így elkészítési idejük is változó lehet.
A fényképes takarók várható elkészülésének dátumai a Gyártási Információk oldalon találjátok

Saját fényképeiddel nyomtatott takarót szeretnél, de nem szeretnél órákat tölteni a képek elrendezésével?
Nálunk akár 150-300 képet is kérhetsz takaródra csupán néhány mozdulattal:

1. Válaszd ki a takaró kivitelt
2. Válaszd ki a takaró méretét
3a. Gyűjtsd össze fényképeid ( jpg formátumban ) egy felhő alapú megosztóba
( google drive, dropbox, onedrive stb. ) vagy
3b. Töltsd fel felhő tárhelyünkbe a .zip formátumba csomagolt képeidet
4. A megosztóba feltöltött mappához készíts megosztható linket,
amit beillesztesz a lentebbi “Feltöltött képeket tartalmazó mappa linkje” részbe
5… és már mehet is a kosárba
6. A rendelés feldolgozását követően e-mailben elküldjük a nyomtatás mintaképét, amin ellenőrizheted a képek helyzetét és méretét.

Nem szerepel a neked tetsző textil, vagy kívánt méret a listában ? Lépj velünk Kapcsolatba , hiszen gyártóként szinte bármire tudunk megoldást.

Újdonság : Takaróink mostantól többféle kivitelben is elérhetőek, valamint a nagyobb méretek esetében szabadon megadhatod mekkora méretű takarót szeretnél.

Kategória:

Leírás

Nagyszülőknek, szülinapra, karácsonyra, csak úgy szeretnél valami igazán személyeset adni ajándékba? Akkor ezt a terméket Neked találtuk ki!

Gyűjtsd össze legjobb fényképeid, gyermeked rajzait, kedvenc csapatod képeit, képként elmentett szövegeket stb. A grafikai alapanyagot/képet stb. valamelyik file megosztó alkalmazáson keresztül linkeld be a megrendeléshez. ( dropbox, google drive, stb. , ahonnan pár nap elteltével sem törlődik a fájl. ) Fontos, hogy minden esetben “A link birtokában bárki megtekintheti” opcióval osszuk meg a fájlokat, hiszen csak így fogjuk tudni letölteni. Lehetőség van saját felhő tárhelyünkre is feltölteni a képeket .zip formátumban, innen a rendelés teljesítését követően töröljük a feltöltött fájlokat. Feltölthető max. méret 100Mb.

Ha Photoshopban szerkeszted meg a képet kérlek mikor létrehozod a dokumentumot a következő beállításokat használd: Szélesség pl: 140 , hosszúság pl: 200 cm felbontás minimum 150 DPI ( képpont/hüvelyk ), de ha kevés képed van célszerű minél nagyobb felbontású és DPI számú képet, grafikát keresni.

A grafikát csak JPEG-ben tudjuk elfogadni.

A fényképes takarók többféle méretben és kivitelben is elérhetőek.

A leadott grafika esetében nem vállalunk felelősséget a grafikai anyag minőségéért. Ez esetben csak és kizárólag nyomathiba esetén él a garancia, minden a grafikában található elem mérete tőled függ. Mi ezeket nem fogjuk állítani, méretezni, átszínezni stb. Kérlek, ha fényképet küldesz, minden esetben győződj meg róla, hogy a képek jó minőségűek és megfelelő orientációjúak ( álló/fekvő )! <strong>Ezeket mi ellenőrizni NEM fogjuk!</strong>

Abban az esetben ha velünk szeretnéd megszerkesztetni a grafikát számíts rá, hogy jogvédelem alatt álló minták/igény esetében nem fogjuk elvállalni a grafikai szerkesztést.

Maximum 300 képet tudunk a takaróra tenni, természetesen minél több a kép annál apróbbak lesznek a nyomaton is.
Egy takaróra minimum egy képet tudunk tenni. Minden esetben a Te döntésed hány képet szeretnél a takaróra tenni. A program automatikusan fogja akkorára nagyítani a képeket, hogy teljesen belepjék a takarót.

A takaró hátlap színe csak a 2 rétegű polár takaró esetében választható.