Fényképes Takaróhuzat

Teljesen egyedi 100% PAMUT paplanhuzatot szeretnél magadnak, vagy ajándékba ? A legjobb helyen jársz, hiszen mi gyártóként minden rendelést egyedileg gyártunk, a Te elképzelésednek megfelelően.

-Választható Takaróhuzat méretek :
– 120 x 150 cm
– 150 x 200 cm
– 150 x 220 cm

A takaróhuzat (felső) nyomtatott része 100% Pamut szatén anyagból ( enyhén fényes felület, 120 Gr / m2 ), míg a huzat alsó része bézs színű pamut flanelből készül.
Minden huzat fehér színű cipzárral készül

Saját fényképeiddel nyomtatott huzatot szeretnél, de nem szeretnél órákat tölteni a képek elrendezésével?
Nálunk akár 250 képet is kérhetsz a huzatra csupán néhány mozdulattal:

1. Válaszd ki az elrendezést
2a. Gyűjtsd össze fényképeid ( jpg formátumban ) egy felhő alapú megosztóba
( google drive, dropbox, onedrive stb. ) vagy
2b. Töltsd fel felhő tárhelyünkbe a .zip formátumba csomagolt képeidet, vagy 1 db .jpg képet
3a. A megosztóba feltöltött mappához készíts megosztható linket,
amit beillesztesz a lentebbi “Feltöltött képeket tartalmazó mappa linkje” részbe.
Fontos, hogy a mappák nevei segítsék az egyértelmű beazonosíthatóságot a képek elhelyezésekor.
4… és már mehet is a kosárba
5. A rendelés feldolgozását követően e-mailben elküldjük a nyomtatás mintaképét, amin ellenőrizheted a képek helyzetét és méretét. A módosításra 24 óra áll rendelkezésre.

Nem szerepel a neked tetsző textil, vagy kívánt méret a listában ? Lépj velünk Kapcsolatba , hiszen gyártóként szinte bármire tudunk megoldást.
Mosása kézzel vagy géppel ( 30-35°C , alacsony centrifuga ) , szárítógép használata nem ajánlott.

Leírás

Nagyszülőknek, szülinapra, karácsonyra, évfordulóra vagy csak úgy szeretnél valami igazán személyeset adni ajándékba? Akkor ezt a terméket Neked találtuk ki!

Gyűjtsd össze legjobb fényképeid, gyermeked rajzait, kedvenc csapatod képeit stb. A grafikai alapanyagot/képet stb. valamelyik file megosztó alkalmazáson keresztül linkeld be a megrendeléshez. ( dropbox, google drive, stb. , ahonnan pár nap elteltével sem törlődik a fájl. ) Fontos, hogy minden esetben “A link birtokában bárki megtekintheti” opcióval osszuk meg a fájlokat, hiszen csak így fogjuk tudni letölteni.

Ha Photoshopban szerkeszted meg a képet kérlek mikor létrehozod a dokumentumot a következő beállításokat használd: Szélesség pl: 145 cm , hosszúság pl: 220 cm felbontás lehetőleg 300 DPI ( képpont/hüvelyk ).

A grafikát csak JPEG-ben tudjuk elfogadni.

A leadott grafika esetében nem vállalunk felelősséget a grafikai anyag minőségéért. Ez esetben csak és kizárólag nyomathiba esetén él a garancia, minden a grafikában található elem mérete tőled függ. Mi ezeket nem fogjuk állítani, méretezni, átszínezni stb. Kérlek, ha fényképet küldesz, minden esetben győződj meg róla, hogy a képek jó minőségűek! Ezeket mi ellenőrizni NEM fogjuk!

Abban az esetben ha velünk szeretnéd megszerkesztetni a grafikát számíts rá, hogy jogvédelem alatt álló minták/igény esetében nem fogjuk elvállalni a grafikai szerkesztést.

Válaszd ki milyen sablon alapján szeretnéd ha elrendeznénk a szigorúan ZIP-be tömörített képeidet, és mi egy automata program segítségével összerendezzük őket.

Maximum 200 képet tudunk a takaróra tenni, természetesen minél több a kép annál apróbbak lesznek a nyomaton is.
Egy takaróra minimum egy képet tudunk tenni. Minden esetben a Te döntésed hány képet szeretnél a takaróra tenni. A program automatikusan fogja akkorára nagyítani a képeket, hogy teljesen belepjék a takarót.

A takaró hátlapja alap esetben bézs színű flanel (100% pamut ) textil.

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:
14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) ………
b) …….
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

Ennek fényében kérlek, hogy fontold meg a megrendelésedet!

A leadott anyagokra jogi és minőségbeli felelősséget nem vállalunk, ha rossz minőségű a kép, az adott minőségben fogjuk megnyomtatni. A grafika minőségét illetően reklamációt, garanciát és visszafizetési kötelezettséget nem vállalunk. Egyedi termék esetén mi a terméket nem tudjuk másnak vagy akár saját felhasználásra értékesíteni. Megértéseteket köszönjük!