Fényképes Pamut Ágyneműhuzat szett

26 .990 Ft

Teljesen egyedi 100% PAMUT ágyneműhuzatot szeretnél magadnak, vagy ajándékba ? A legjobb helyen jársz, hiszen mi gyártóként minden rendelést egyedileg gyártunk, a Te elképzelésednek megfelelően.

Ágyneműhuzat szettünk a következőket tartalmazza :
– 140 x 220 cm takaróhuzat
– 40 x 50 cm párnahuzat
– 70 x 90 cm párnahuzat

Ágyneműhuzat típusok:
– Nyomtatott előlappal : A huzatok (felső) nyomtatott része pamut vászonból ( 180 Gr / m2 ), míg a huzat alsó része bézs színű pamut flanelből készül.
– Nyomtatott elő és hátlap : A huzatok mindkét oldala nyomtatott pamut vászonból ( 180 Gr / m2 ) készül

Minden huzat fehér színű cipzárral készül

A fényképes takaróhuzatok várható elkészülésének dátumai a Gyártási Információk oldalon találjátok

Saját fényképeiddel nyomtatott huzatot szeretnél, de nem szeretnél órákat tölteni a képek elrendezésével?
Nálunk akár 250 képet is kérhetsz a huzatra csupán néhány mozdulattal:

1. Válaszd ki az ágyneműhuzat típusát
2. Válaszd ki az elrendezést
3. Gyűjtsd össze fényképeid egy felhő alapú megosztóba
( google drive, dropbox, onedrive stb. )
4. A megosztóba feltöltött mappához készíts megosztható linket,
amit beillesztesz a lentebbi “Feltöltött képeket tartalmazó mappa linkje” részbe.
Fontos, hogy a mappák nevei segítsék az egyértelmű beazonosíthatóságot a képek elhelyezésekor.
5…  és már mehet is a kosárba

A gyártás megkezdése előtt előképet küldünk az elrendezésről.

Nem szerepel a neked tetsző textil, vagy kívánt méret a listában ? Lépj velünk Kapcsolatba , hiszen gyártóként szinte bármire tudunk megoldást.

Kategória: Címke:

Választható ágyneműhuzat típusok

Kérlek válassz elrendezést , "centerframe" esetén nevezd azt a képet "center.jpeg"-nek amit középre szeretnél tenni)
A nyomtatandó képeket kérjük egy felhő alapú fájlmegosztó szolgáltatóhoz feltöltetni és a mappa hozzáférését biztosítani számunkra. 2 oldalas nyomtatás esetén a képeket 2 különböző mappába kérjük feltölteni ( pl. "Huzat" mappán belül "Előlap" és "Hátlap" mappa )
Elfogadott megosztók: - Google Drive - Dropbox - OneDrive - Amazondrive
NEM Elfogadott megosztók: - WeTransfer - Mammutmail - egyéb fájlküldő szolgáltatások
Quantity

Leírás

 Nagyszülőknek, szülinapra, karácsonyra, évfordulóra vagy csak úgy szeretnél valami igazán személyeset adni ajándékba?  Akkor ezt a terméket Neked találtuk ki!

Gyűjtsd össze legjobb fényképeid, gyermeked rajzait, kedvenc csapatod képeit stb. A grafikai alapanyagot/képet stb. valamelyik file megosztó alkalmazáson keresztül linkeld be  a megrendeléshez. ( dropbox, google drive, stb. , ahonnan pár nap elteltével sem törlődik a fájl. ) Fontos, hogy minden esetben “A link birtokában bárki megtekintheti” opcióval osszuk meg a fájlokat, hiszen csak így fogjuk tudni letölteni.

 

Ha Photoshopban szerkeszted meg a képet kérlek mikor létrehozod a dokumentumot a következő beállításokat használd: Szélesség pl: 140 cm  , hosszúság pl: 220 cm felbontás lehetőleg 300 DPI ( képpont/hüvelyk ).

A grafikát  csak JPEG-ben tudjuk elfogadni.

A leadott grafika esetében nem vállalunk felelősséget a grafikai anyag minőségéért. Ez esetben csak és kizárólag nyomathiba esetén él a garancia, minden a grafikában található elem mérete tőled függ. Mi ezeket nem fogjuk állítani, méretezni, átszínezni stb. Kérlek, ha fényképet küldesz, minden esetben győződj meg róla, hogy a képek jó minőségűek! Ezeket mi ellenőrizni NEM fogjuk!

Abban az esetben ha velünk szeretnéd megszerkesztetni a grafikát számíts rá, hogy jogvédelem alatt álló minták/igény esetében nem fogjuk elvállalni a grafikai szerkesztést.

Válaszd ki milyen sablon alapján szeretnéd ha elrendeznénk a szigorúan ZIP-be tömörített képeidet, és mi egy automata program segítségével összerendezzük őket.

Maximum 150 képet tudunk a takaróra tenni, természetesen minél több a kép annál apróbbak lesznek a nyomaton is.
Egy takaróra minimum egy képet tudunk tenni. Minden esetben a Te döntésed hány képet szeretnél a takaróra tenni. A program automatikusan fogja akkorára nagyítani a képeket, hogy teljesen belepjék a takarót.

A takaró hátlapja minden esetben bézs színű flanel ( pamut ) textil.

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:
14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) ………
b) …….
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

Ennek fényében kérlek, hogy fontold meg a megrendelésedet!

A leadott anyagokra jogi és minőségbeli felelősséget nem vállalunk, ha rossz minőségű a kép, az adott minőségben fogjuk megnyomtatni. A grafika minőségét illetően reklamációt, garanciát és visszafizetési kötelezettséget nem vállalunk. Egyedi termék esetén mi a terméket nem tudjuk másnak vagy akár saját felhasználásra értékesíteni. Megértéseteket köszönjük!