Barion Pixel
Back

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban. Vegytisztítás és fehérítő használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható. Vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott. Vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban
A Micropeach vékony vászon szövésű textil. Ebből kifolyólag érdemes minél vékonyabb tűvel varrni akár ipari akár háztartási géppel varrjuk, ugyanis a tű hegye megütheti a textil szálait ami a minta elmozdulását okozhatja. Erről a jelenségről illetve ennek elkerüléséről ezen a linken olvashatsz bővebben.

A micropeach egy széles körben használt textília a bloomtexnél. Erre az anyagra készül legtöbb nyomatunk. Őszintén ajánljuk.
Takarók, párnák, játszószőnyegek, játékok, varrd magad termékek, stb. kedvelt alapanyaga. Sűrű szövése, puha tapintása esztétikussá, kellemessé teszi az anyagot akár egy szoknya akár egy asztalterítő készül belőle.
A micropeach nagyon hálás anyag. Nem izzadunk bele, a festék nem mosódik el az anyag szálain, nem kényes a gyűrődésekre, nem deformálódik.
A micropeach nem elasztikus, szín oldalon enyhén bolyhozott szövet.
Az anyagot nem szükséges avatni felhasználás előtt, ugyanakkor műhelyünk nem patika tiszta. Az anyagon előfordulhat a gyártásból adódóan (akár a nyomtatásra akár a textil gyártására gondolhatunk) por folt, textil maradvány esetenként kutyaszőr, hajszál. Ha gyerkőcnek készül belőle termék érdemes az anyagot 40fokos általános mosásban kimosni.

Felhasználási javaslat: Férfi fürdőnadrág kiválóan varrható az anyagból, ugyanis a legtöbb multiban kapható nadrág ebből az anyagból készül. Micropeachből készülhet takaró, párnahuzat, falvédő, táska stb.

Ötletek a Micropeach textil felhasználására

Jogi nyilatkozat

A nyomtatandó grafikák esetében semmilyen jogi felelősséget sem vállalunk, annak minden jogi következménye a megrendelő felelőssége, így rendeléskor kérlek ezt vedd figyelembe.
A nyomtatandó grafikát csupán a nyomtatás időtartalmára található meg eszközeinken, de a nyomtatást követően ezt automatikusan töröljük, illetve javasoljuk a sikeres teljesítést követően a Grafika elérhetőségének visszavonását.

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:
14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) ………
b) …….
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

Ennek fényében kérlek, hogy fontold meg a megrendelésedet!