Barion Pixel
Back

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban. Vegytisztítás és fehérítő használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható. Vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott. Vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban

Figyelem! Enyhén rugalmas textil. Intenzív és hosszú ideig tartó dörzsölés hatására az anyag bolyhosodhat. Erről a jelenségről, valamint a probléma megoldásáról itt olvashatsz bővebben.
A Barbie-t enyhe rugalmassága végett vagy nagyon apró, sűrű egyenes varrattal vagy szoros lock varrattal a legideálisabb varrni. Érdemes 60-70-es kerek fejű tűt használni az anyag varrásakor.

A Barbie egy rugalmas diagonal szövésű textil. Mindkét oldala azonos, vastag, egyáltalán nem átlátszó. Szabáskor nem foszlik, könnyen vágható akár ollóval akár körkéssel akár szabász géppel. Az anyagot leggyakrabban női felsőruházatként alkalmazzák, de számos partnerünk viszi párnának, takaró díszítésnek. Az anyag alapvetően hideg érzetet kelt sűrű szövése miatt, de vastagsága végett egyáltalán nem hideg anyag, akár átmeneti időben önmagában is megfelelő nadrágnak, szoknyának, blézernek. Elasztán tartalma csodás esést biztosít az anyagnak, és bár ettől nehezebb varrni mint egy sima pamut vásznat, tapasztalatunk szerint megéri a vesződést a tökéletes végeredmény érdekében.

Ötletek a Barbie textil felhasználására

Jogi nyilatkozat

A nyomtatandó grafikák esetében semmilyen jogi felelősséget sem vállalunk, annak minden jogi következménye a megrendelő felelőssége, így rendeléskor kérlek ezt vedd figyelembe.
A nyomtatandó grafikát csupán a nyomtatás időtartalmára található meg eszközeinken, de a nyomtatást követően ezt automatikusan töröljük, illetve javasoljuk a sikeres teljesítést követően a Grafika elérhetőségének visszavonását.

A megrendelés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló rendelet alapján internetes vásárlásnak minősül.

Fontos tudnod:
14. Az egyedi megrendelés alapján egyedi igényre készített termékek a fogyasztót megillető elállási és felmondási jog alóli kivételek.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát
a) ………
b) …….
c) olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak;

Ennek fényében kérlek, hogy fontold meg a megrendelésedet!