Barion Pixel
Back

Hiba a rendeléseddel

Ha ezt az oldalt olvasod, valószínűleg valami probléma van a rendeléseddel.

Próbáltuk a termék oldalakon a lehető legtöbb segítséget összeállítani, hogy könnyű és gördülékeny legyen rendelés leadása.

Tudjuk, hogy rohanó világunkban sokszor elsiklik az ember az információk fölött, ezért itt összeszedjük azokat az okokat amiért nem tud elindulni a rendelés gyártása.

2022-től igyekszünk minden rendelést ellenőrizni a leadást követő 12-24 órán belül, és amennyiben probléma van a rendeléssel elküldjük ezt az üzenetet, amiben megtalálhatod mi lehet a probléma a rendeléssel, remélve, hogy a jövőben minden problémamentesen zajlik majd.

A leggyakrabban előforduló hibák rendelés leadásnál.

TERÜLŐMINTA leadása esetén, csak abban az esetben vállaljuk a minta sokszorozását, ha minimum 5 folyómétert rendelsz az adott mintából. 5m alatt kérlek a nyomtatási szélesség figyelembevételével szerkeszd meg photoshopban, illustratorban, corelben a teljes nyomtatni kívánt mintát.

Számos probléma adódott már abból, hogy a kívánt minta nem akkora méretű lett amekkorát a megrendelő szeretett volna, csíkos lett, mert rosszul lett kiexportálva, nem volt tökéletesen illeszkedő, stb.

Így 2022.01.01 után nem vállaljuk a kis mennyiségek mintáinak sokszorozását. Ezek a rendelések sikertlen státuszba kerülnek, és csak javításuk után tudjuk nyomtatási sorba venni.

Szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy nyomás során bármilyen anomália felléphet, hisz a textil tekercsek belsejébe mi sem látunk bele. Így amennyiben nem egybefüggően szeretnéd felhasználni a rendelt mennyiséget ( pl 10 m magas függöny… 10 m hosszú terítő stb ) hanem az adott mintából FONTOS hogy egybe legyen 2 méter, akkor érdemes a mintát 2 méterenként szerkeszteni, és beleírni a nevébe, hogy 3x 2m. Ugyanis a 2 métert látjuk előre ha hiba jön az anyagban, el tudjuk vágni a papírt és nem keletkezik olyan probléma hogy lemarad a mintádból 30 cm. Erre ráadásul garanciális javítást sem tudunk vállalni. Tehát ez egy javaslat, hogyha a legkevesebb leesővel szeretnél számolni, így könnyebb lesz a mintát kimenteni is 🙂

Átutalásos fizetés esetén, akkor kerül legyártásra a termék ha a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra.
Ugyan ez manapság pár perc alatt megtörténik, ha sürgős a rendelésed és esetleg nem frissül a rendelésed státusza pár órán belül mindenképp érdemes nekünk a hello@bloomtex.eu-ra küldeni egy banki átutalási visszaigazolást a folyamat meggyorsításának érdekében.
Amennyiben az utalás nem érkezik be szombat 12:00-ig és visszaigazolást sem kapunk az átutalásról, a megrendelést a következő gyártási napon fogjuk gyártósorba venni ( amennyiben az ellenértéke beérkezett a számlánkra, ellenkező esetben a rendelés 5 munkanap után autómatikusan törlődik )

Ha a file valamelyik felhő alapú filemegosztón került elküldésre, de nem ” link birtokában bárki megtekintheti ” beállítással lett megosztva nem fogjuk tudni letölteni a filelt/fileokat. Mindenképpen ellenőrizd a megosztott linket, ha küldtünk hozzáférési kérelmet, kérlek tartsd szemelőtt, csak akkor tudjuk gyártásba venni a rendelést ha a hozzáférést legkésőbb szombat délig megkapjuk a fileokhoz.

A részünkre eljuttatott fileoknak minden esetben tartalmaznia kell:
SZÁLLÍTÁSI NÉV _ RENDELT ANYAG NEVE _ MENNYISÉG FOLYÓMÉTERBEN MEGADVA
Tehát ha más a számlázási és a szállítási név, kérlek mindenképpen a szállítási címnél szereplő nevet írd a file nevébe, ugyanis mi nyomtatás után már csak magát a textilt látjuk.
A rendelt anyag neve PONTOSAN szerepeljen a file névben. Nem elegendő a grafika nevében annyit feltüntetni hogy „softshell” ha mondjuk a „softshell mesh” nevű anyagunkat szeretnéd megvásárolni mert nem arra fogjuk nyomtatni a grafikát!
Mennyiségnél nagyon fontos!!! Folyóméterben kérjük a mennyiséget megadni!
A nyomtatás minden esetben a textil nyomtatási szélességében, de maximum 160 cm szélességben rendelt folyóméter hosszúságban zajlik. Tehát kérlek minden esetben 0,5-el osztható méter mennyiséget írj a file nevébe!

Hibás mennyiség van feltűntetve a file nevében, mint ami a rendelésben leadásra került.
Textiljeink 0,5 méteres lépcsőben rendelhetőek. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az egy adott textiltípusra kerülő grafikák hossza meghaladja a rendelt mennyiséget, nem fogjuk gyártásba venni a rendelést. ( 2,1 méter a grafika, de 2 méter lett rendelve… )

Hibás formátum.
Nyomtatáshoz elfogadott kiterjesztések: JPG, JPEG, PDF, EPS, TIFF.
Minden más formátum hibásnak számít, a rendelés nem tud gyártásba kerülni.

Hibás nyomtatási szélesség. Amennyiben a küldött grafikai file szélessége meghaladja a választott anyag NYOMTATÁSI szélességét a rendelést nem tudjuk gyártásba venni.

Fényképet tartalmaz a file.
Micropeach, polár, wellsoft ( flannel fleece ), barbie anyagaink esetén fénykép nyomtatására nincs lehetőség.

Nem megfelelő platformon keresztül lett megosztva a grafika.
Mivel sokszor a rendelés leadása és a gyártás megkezdése között napok telnek el, így az időkorlátos megosztó szolgáltatások használatát nem tudjuk elfogadni, tehát azokat a fileokat amik pl.: mammutmaillel, wetransferrel, toldacuccottal stb érkeznek nem tudjuk gyártásba venni.
Kérlek lehetőség szerint használd valamelyik felhő alapú megosztó alkalmazást: icloud, amazon drive, onedrive, google drive, stb.

Hibás a file. Ritkán ugyan, de előfordul, hogy hibás a küldött file. Ez azért lehet mert vagy exportálás közben vagy feltöltéskor sérült a file. Így kérlek töltsd fel újra és juttasd el nekünk az új linket.

Bérnyomtatás esetén a küldött textil nem érkezett meg péntek 18:00-ig.

Bérnyomtatás esetén a küldött textil nem minimum 2 colos papírdudára tekerve érkezett!

Bérnyomtatás esetén a küldött textil nem megfelelő anyagösszetételű:
Kent hátoldal, Polyamid szál tartalom, a gyártást azonnal megtagadjuk, a küldött textil előzetes telefonos egyeztetés után telephelyünkön átvehető, vagy GLS-el szállítási költség megtérítése után visszaküldjük.

Pamut/viszkóz/egyéb természetes szál tartalom esetén a nyomat hibás lesz, ezért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A megrendelő feladata ismerni a küldött textil pontos anyagösszetételét és mérlegelni, hogy a természetes szál tartalom miatt fellépő fakóság, foltosság egyéb hibák mennyire fogadhatóak el számára.

Bérnyomtatás esetén ajánlás, hogy küldött textil hossza minimum 1-1,5 méterrel haladja meg a küldött grafika hosszát ( kötött anyagok esetén ez ajánlásunk szerint 2-2,5 méter a pihentetés miatti zsugorodás végett ).

Amennyiben a küldött textil névleges hossza megegyezik a grafika hosszával és rövidebb lesz a textil mint a küldött grafika semmilyen felelősséget nem vállalunk az esetleges veszteségért. Gépeink minimum 1-1,5 méter befűzési veszteséggel dolgoznak.

Bérnyomtatás esetén kizárólag hófehér, optikai fehér és natur textilek nyomását vállaljuk! SEMMILYEN SZÍNES TEXTIL BÉRNYOMTATÁSA NEM LEHETSÉGES