Cordura PU

3 100 Ft + Áfa

100% PE
150 cm textil szélesség 145 cm nyomtatási szélesség

215 gr/m2

A textilt egy hetes vállalási idővel nyomtatjuk

Kategóriák: , Címke:
A nyomtatandó ( és arra előkészített ) grafikát, kérjük egy felhő alapú fájlmegosztó szolgáltatóhoz feltöltetni.
Elfogadott megosztók: - Google Drive - Dropbox - OneDrive - Amazondrive
NEM Elfogadott megosztók: - Mammutmail - Toldacuccot - Imgur - Regisztációhoz kötött fájl elérések - WeTransfer
A feltöltött képeket tartalmazó mappa nyilvános linkje:
Quantity

Leírás

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban. Vegytisztítás és fehérítő használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható. Vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott. Vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban

Figyelem! Az anyag háztartási géppel nehezebben varrható. 
A Cordura PU 90+ tűvel ajánlott varrni, 80+ cérnával. Díszítésnek is kiváló ha vastagabb cérnát használunk az anyag varrásánál, illetve a klasszikus 120-as cérna vékony lehet a textil rögzítéséhez.
Varrógép tekintetében ha nem is ipari gépet, de legalábbis erősebb típusú háztartási gépet javaslunk használni.

Cordura PU anyagunk erős, vastag mégis nagyon jól formázható textil. Víztűréséről a hőálló poliurethane réteg gondoskodik. Vastagabb szálakból készül, a nyomat ennek ellenére éles marad rajta.
A klasszikus Cordura anyagtól eltérően nem poliamidból készül, így a rá kerülő szublimációs nyomat élénk színű, hátoldala a PVC hiányában puha, textúrált marad, az anyag hőkezelés után is kezelhető, felhasználható, a minta és az alapanyag nem törik.

Amennyiben Cordura PU  nevű anyagunkból nagyobb mennyiséget szeretnél vásárolni mint a weboldalon megrendelhető 39,5m úgy kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.
Az árlistában feltüntetett árak nettó árak! Az anyag felhasználásának csak a képzeleted szabhat határt, mindazonáltal összegyűjtöttünk számodra néhány tippet, hogy ezt a fantasztikus anyagot mennyi mindenre tudod használni

Ötletek a Cordur PU textil felhasználására