Barion Pixel
Back

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban. Vegytisztítás és fehérítő használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható. Vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott. Vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban

Figyelem! A textil szuperságos, különösebb negatív tulajdonsága nincs. Nagyon apró formákat, szövegeket nem érdemes rá nyomni, ugyanis nyomás után visszabolyhozzuk az anyag szín oldalát, így ezek homályosabbak lehetnek.
FIGYELEM! Wellsoft ( flannel fleece ) valamint Polár anyagainkra fénykép nyomtatását NEM vállaljuk,
A polár varrását tekintve az egyik leghálásabb anyagunk. Nem kell szegni, nem foszlik, nem szalad meg a szál, nem szöszöl. Nagyon könnyen varrható akár egyenes varrattal akár lockal.

A Polár anyag ismerős lehet pulóverek, lakberendezési áruházakban kapható pokrócok alapanyagaként, de ennél sokkal több lehetőség van ebben a puha rugalmas meleg anyagban.

Mivel a polár egy “szőrös” anyag így nyomtatás után a szálak letapadnak, az anyag az első mosás után éri el végleges formáját, felületét, az anyag mosás után pontosan olyan puha lesz mintha csak egyszínűt vettünk volna.

A minták az anyagon az egyenetlen felület ellenére csodálatosan érvényesülnek, az anyag színoldala tökéletesen be van színezve, mindazonáltal az anyag fonák oldala fehér marad, így akár nyomtathatóvá válik ez az oldal is akár a fő minta színeivel. Határ a csillagos ég.

Felhasználási javaslat:kívül vízlepergető, a két anyag közt flíz, beül színes polárral vidám hálózsákot varrhatunk gyerkőcünknek, így elterelhetjük a figyelmét egy kempingezés alkalmával arról hogy most nem az otthon megszokott környezetében van.

Ötletek a Polár textil felhasználására