Polár 300

4 800 Ft + Áfa

100% Újrahasznosított Polyester
155 cm textil szélesség 150 cm nyomtatási szélesség
300 gr/m2
Készletes méteráru
Kategóriák: ,
A nyomtatandó ( és arra előkészített ) grafikát, - kivéve fénykép - kérjük egy felhő alapú fájlmegosztó szolgáltatóhoz feltöltetni.
Elfogadott megosztók: - Google Drive - Dropbox - OneDrive - Amazondrive
NEM Elfogadott megosztók: - Mammutmail - Toldacuccot - Imgur - Regisztációhoz kötött fájl elérések - WeTransfer
A feltöltött képeket tartalmazó mappa nyilvános linkje:
Quantity

Leírás

A textilek mosása általános 40°C-os mosásban. Vegytisztítás és fehérítő használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban. Szárítógépben alacsony hőfokon szárítható. Vasalása fonák oldalon kis hőmérsékleten ajánlott. Vegytisztítás használata nem javasolt, de elméletileg nem tesz kárt az anyagban

Figyelem! A textil szuperságos, különösebb negatív tulajdonsága nincs. Nagyon apró formákat, szövegeket nem érdemes rá nyomni, ugyanis nyomás után visszabolyhozzuk az anyag szín oldalát, így ezek homályosabbak lehetnek.
FIGYELEM! Wellsoft ( flannel fleece ) valamint Polár anyagainkra fénykép nyomtatását NEM vállaljuk,
A polár varrását tekintve az egyik leghálásabb anyagunk. Nem kell szegni, nem foszlik, nem szalad meg a szál, nem szöszöl. Nagyon könnyen varrható akár egyenes varrattal akár lockal.

A Polár anyag ismerős lehet pulóverek, lakberendezési áruházakban kapható pokrócok alapanyagaként, de ennél sokkal több lehetőség van ebben a puha rugalmas meleg anyagban.

Mivel a polár egy “szőrös” anyag így nyomtatás után a szálak letapadnak, az anyag az első mosás után éri el végleges formáját, felületét, az anyag mosás után pontosan olyan puha lesz mintha csak egyszínűt vettünk volna.

A minták az anyagon az egyenetlen felület ellenére csodálatosan érvényesülnek, az anyag színoldala tökéletesen be van színezve, mindazonáltal az anyag fonák oldala fehér marad, így akár nyomtathatóvá válik ez az oldal is akár a fő minta színeivel. Határ a csillagos ég.

Felhasználási javaslat:kívül vízlepergető, a két anyag közt flíz, beül színes polárral vidám hálózsákot varrhatunk gyerkőcünknek, így elterelhetjük a figyelmét egy kempingezés alkalmával arról hogy most nem az otthon megszokott környezetében van.

Ötletek a Polár textil felhasználására