Barion Pixel

Lehetőségetek van a BloomTexnél anyagainkból egyedi méteráru rendelésére.
Jelenleg 5 métertől lehet egyedi nyomtatást rendelni textilenként, viszont grafika hossz tekintetében nincs megkötésünk ( amennyiben megfelleően van kiszerkesztve ) , ezért akár fél méterenként is más lehet a nyomtatandó minta.

A grafikát abban az esetben ha nem vektorgrafikus képformában külditek ( eps, pfd-de nem photoshopból importált!) csak JPEG-ben vagy TIF-ben tudjuk elfogadni. PNG, GIF stb. formátumú grafikai anyaggal nem tudunk dolgozni!!

ELFOGADOTT FORMÁTUMOK: EPS, PDF, JPEG, TIF!

A küldött alapanyag a jó minőség érdekében ajánlott a 150  DPI felbontású . ( nem vektoros formátum esetén erősen ajánlott a terülőminta pontos méretét megjegyzésbe megadni! )
Amennyiben fektetési rajzot küldtök úgy a saját dolgotok megkönnyítése érdekében érdemes a varrásráhagyást rászerkeszteni a grafikai anyagra.
Ha a megrendelt anyagra párnát, panelt, szabásmintát szeretnél kérni, úgy kérlek nézz utána melyik alapanyagunk milyen széles ( Áraink menüpontban feltüntetve a nyomtatási szélesség) 150 cm széles alapanyagra érdemes maximum 142-145 cm szélességben fektetési rajzot/panelt/stb. szerkeszteni, ezzel megakadályozhatod hogy a nyomatod széle szegett szélre essen.

A grafikai anyag szerkesztésekor kérlek használhatsz CMYK színmódot ( jellemzően pasztellesebb színvilág ) vagy RGB-t ( egyes színek élénkebbek )  és a mintákat, grafikai elemeket pontosan akkorára méretezd amekkorán az anyagon látni szeretnéd.
Ha folyóméterben szeretnél rendelni (pattern, terülőminta, végtelenített minta, stb) méterárut akkor kérlek 1 egységnyi mintát szerkessz meg! ( erről itt is olvashatsz: https://bloomtex.eu/pattern-keszites/) Ez kisebb méretű is és nyomtatáskor is sokkal könnyebben használható számunkra.

Semmilyen leadott grafika esetében nem vállalunk felelősséget a grafikai anyag minőségéért. Ez esetben csak és kizárólag nyomathiba esetén él a garancia, minden a grafikában található elem mérete tőled függ. Mi ezeket nem fogjuk állítani, méretezni, átszínezni stb. , kivéve ha a leadott grafika meghaladja a nyomtatási szélességet, mert ebben az esetben a nyomtatásvezérlő program automatikusan lecsökkenti a méretét, vagy ha ez nem történne meg akkor minden a gyártáskor felmerült plusz költség a megrendelőt terheli, ezért kiemelten fontos, hogy a grafikát az adott textil nyomtatási szélességéhez igazítsd.

Abban az esetben ha velünk szeretnéd megszerkesztetni a grafikát számíts rá, hogy jogvédelem alatt álló minták/igény esetében nem fogjuk elvállalni a grafikai szerkesztést. Jogvédett minták esetében minden felelősség téged terhel, ezeknek a használata kapcsán. A szerkesztési felár nettó 15.000 ft/óra ami utólag kerül kiszámlázásra.

Polár, Micropeach, Barbie textilek esetében nincs mód fényképekkel ellátott grafika rendelésére. Amennyiben ilyen típusú anyagra fényképekkel ellátva lenne szükséged, azt fényképes takaróként tudod megrendelni. Megértésed köszönjük.